July 2011

Mandy Rain » Discography

22. july 2011 at 10:49 | © Layouts-Star
School Gyrls
With School Gyrls
Realese: 23.3.2010
Recorded: 2008 - 2010
Track List:
001.Something Like A party
002.Detention
003. What Goes Around
004.Just A Kiss
005.Something About Him
006.I'm Not Just A Girl
007.Extra Extra
008.Get Like Me
009.Uncool
010.Cheater
011.Operator (Bonus Track)


A Very School Gyrls Holla-Day
With School Gyrls
Realese: 3.12.2010
Recorded: 2010
Track list:
001.Going To The Mall
002.We Wish You A Merry Christmas
003.O Christmas Tree
004. 12 Days
005.Party Bag
006.Jingle Bells ft. Aaron Fresh
007.Deck The Halls

Mandy Rain » Filmography

22. july 2011 at 10:39 | © Layouts-Star
School Gyrls: The Movie
As Mandy Rain
2009

A Very School gyrls Holla-Day
As Mandy Rain
2010

Mandy Rain » Singles

22. july 2011 at 10:09 | © Layouts-Star
Somethink Like A Party
With School Gyrls
Realese: 9.2.2010
Track List:
001. Somethink Like A Party

Get Like Me
With School Gyrls
Realese: ? (2010)
Track List:
001. Get Like Me

I'm Not Just A girl
With School Gyrls
Realese: ? (2010)
Track List:
001. I'm Not just A Girl

Mandy Rain » Videography

22. july 2011 at 9:59 | © Layouts-Star
Jump Rope
With Camp Star
Realese: ? (2008)

Somethink Like A Party
With School Gyrls
Realese: 5.05.2010

Get Like Me
With School Gyrls
Realese: 21.07.2010

Summertime
By Mathias Anderle
Realese: 1.09.2010

Mandy Rain » News » The Love I Feel

21. july 2011 at 18:09 | © Layouts-Star |  Jacque, Mandy, School Gyrls
The Love I Feel (Cítím lásku) - Tak se jmenuje nový song od Mandy, který začala nahrávat v úterý. Mandy o tom songu říka:'' Je užasný. Absolutně ho miluju. Nemůžu se dočkat až se o ten song s Vámi podělím.''
Ten song pochází z nového alba Mandy, na kterém právě pracuje. Bohužel zatím nic o tom albu nevím. Pouze jak se bude jmenovat jedna písnička.

Mandy Rain » Gallery

20. july 2011 at 18:19 | © Layouts-Star
»fotky z různých akcií, které Mandy navštívila

»fotky od profesionálu

»fotky z běžného života Mandy

»osobní fotky

»fotky s fanoušky

006.Scans
»fotky z časopisů, ve kterých se Mandy objevila

»ostatní fotky

Jacque Rae Pyles » Gallery

20. july 2011 at 17:59 | © Layouts-Star
»fotky z různých akcií, které Jacque navštívila

»fotky od profesionálu

»fotky z běžného života Jacque

»osobní fotky

»fotky s fanoušky

006.Scans
»fotky z časopisů, ve kterých se Jacque objevila

»ostatní fotky

Jacque Pyles » Facts

20. july 2011 at 17:49 | © Layouts-Star
001.Miluje Hello Kitty
002.Má dvě sestry - Eriku a Katie
003.Má dva synovce - Joshe a Ryana
004. Většina lidí jí zná jako Jacque Nimble ze School Gyrls, ale ona by chtěla být známa jako její vlastní osoba Jacque Rae Pyles
005.Narodila se 6.Dubna ve znamení Berana
006.Byla až čtvrtou členkou School Gyrls
007. Narodila se v Muriettě, CA. Do svých třech let vyrůstala v San Diegu a až do teď žije v Los Angeles
008. V 5letech se učila balet a Jazz. Pak přešla na Hip Hop.
009. má psa (pudla), kterému říka Princess (Princezna)
010.Její nejoblíbenější jídlo je Sushi
011.Nejoblíbenější předmět ve škole: Angličtina
012.Její oblíbené barvy jsou: černá, fialová a růžová
013.Její hobby: tanec, herectví, poslouchání hudby
014.Největší strach má z pavouků
015.Miluje všechno s čokoládou

School Gyrls » Downloads

20. july 2011 at 17:39 | © Layouts-Star
001.Music
»písničky, které nazpívali ke stažení

002.Movies
»Filmy, ve kterých hráli ke stažení

»Officialní videoklipy, které natočily ke stažení

School Gyrls » Movies

20. july 2011 at 17:29 | © Layouts-Star
»2009

»2010

003.Wonder Girls At The Apollo (?)
»2011